Als fotografe vind ik energie in het maken van beelden waarin de mens centraal staat. In mijn beelden probeer ik zo dicht mogelijk bij een natuurlijke uitstraling te blijven. Ik gebruik vaak de term 'natuurlijke enscènering' want dat is eigenlijk wat ik doe. We zetten samen een idee in scène zodat we iets tastbaars kunnen doen tijdens de opname. Via die enscènering kom ik terug zo dicht mogelijk bij een spontaan en echt beeld.

Groetjes en tot binnenkort!

Frele  

 

Hieronder vind je een schets van mijn aanbod. Ik neem graag contact met je op voor meer uitleg. Laat hier je gegevens na.

Portretfotografie

We kiezen samen een fijne locatie die aansluit bij wat je verwacht van de beelden of we trekken samen de studio in. Ik beoog steeds een natuurlijk en ongedwongen resultaat, of we nu iets in scène zetten of zonder meer aan het fotograferen gaan.

Dit neemt ongeveer 2 uur in beslag. Je krijgt een ruime selectie van de digitale beelden, samen met een uitgepuurde selectie van 15 volledig verwerkte beelden, in zowel kleur als zwart-wit.

Reportage

Beelden in reportagestijl van je project of event. Ik fotografeer op de achtergrond en zorg voor een mooie sfeerschepping.

Bedrijfsfotografie

Je bedrijf in beeld gebracht, packshots van je producten of portretten van je werknemers. Deze beelden worden volledig afgewerkt voor publicatie op je bedrijfswebsite.

Zwangerschapsfotografie

Dit unieke moment in het leven probeer ik zo waarheidsgetrouw mogelijk vast te leggen in zijn puurste vorm. Dit kan alleen, samen met je partner of met je hele gezin. We kiezen een plek waar je je goed voelt of we werken in de studio.

Deze fotoshoot plannen we het beste in wanneer je 7 à 8 maanden zwanger bent. Dit neemt ongeveer 2 uur in beslag. Je krijgt een ruime selectie van de digitale beelden, samen met een uitgepuurde selectie van 15 verwerkte beelden, in zowel kleur als zwart-wit.

Babyfotografie

Op geen enkel ander moment gaat de ontwikkeling sneller dan tijdens het eerste levensjaar. Net daarom zo belangrijk om mooi vast te leggen!

Newborn: de fotosessie laten we doorgaan tijdens de eerste twee weken na de geboorte. Dit neemt +- 3 uur in beslag, zo is er voldoende ruimte om je baby te verzorgen en op zijn of haar ritme te fotograferen. Jullie zijn welkom in de gezellige en warme studio waar alles aanwezig is voor de zorg van je baby.

We plannen de afspraak idealiter twee maanden voor je uitgerekende datum. Uiteraard is het mogelijk om deze datum te verplaatsen naargelang de komst van je baby. Je krijgt een ruime selectie van de digitale beelden, samen met een uitgepuurde selectie van 15 volledig verwerkte beelden, in zowel kleur als zwart-wit.

Baby: Een leuke momentopname doet zich voor wanneer je kindje zijn hoofdje kan optillen of wanneer het net kan zitten. Dit laten we doorgaan in de gezellige en warme studio waar alles aanwezig is voor de zorg van je baby.

Dit neemt ongeveer 2 uur in beslag. Je krijgt een ruime selectie van de digitale beelden, samen met een uitgepuurde selectie van 15 volledig verwerkte beelden, in zowel kleur als zwart-wit.

Peuter: Vanaf de leeftijd van één jaar hangt de keuze van de locatie volledig af van je kindje. Ik voel snel aan of we het beste binnen in de huiselijke studio werken of beter de natuur in trekken.

Dit neemt ongeveer 2 uur in beslag. Je krijgt een ruime selectie van de digitale beelden, samen met een uitgepuurde selectie van 15 verwerkte beelden, in zowel kleur als zwart-wit.

Kinderfotografie/communie/lentefeest

We bedenken samen vooraf een concept aan de hand van alles wat je kind leuk vindt. We zoeken de locatie en attributen die daarbij horen. Tijdens de fotoshoot vertrekken we van het basisidee en laten we ons verder leiden door de inspiratie van het moment. Dit kan veel kanten uit! Zo wordt het ook een leuke ervaring en heeft je kindje niet het gevoel dat het "op de foto moet".

Dit neemt +- 3 uur in beslag. Je krijgt een ruime selectie van de digitale beelden, samen met een uitgepuurde selectie van 15 volledig verwerkte beelden, in zowel kleur als zwart-wit. Hierna kan je zelf kiezen welk beeld je graag in een kaart verwerkt zou zien.

Deze fotosessie plannen we het beste 10 à 15 weken voor de dag van het feest in. Zo is er voldoende tijd voor de selectie en het ontwerp van de kaart. 

Familiefotografie

Afhankelijk van jullie gewenste sfeer, werken we een idee uit en gaan we op zoek naar een aparte locatie.  Hierna beslissen we welke kledij en attributen hierbij horen. We maken er in elk geval een tof moment van!

Dit neemt ongeveer +-3 uur in beslag. Je krijgt een ruime selectie van de digitale beelden, samen met een uitgepuurde selectie van 15 verwerkte beelden, in zowel kleur als zwart-wit.